Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   KNVB zegt het lidmaatschap van ’t Knooppunt Amsterdam op - 24.07.2018

Partners


De Nederlandse landskampioen en bekerwinnaar van 2016 krijgt van het Nederlandse bondsbestuur geen toestemming meer om nog in competitie aan te treden. De KNVB heeft met onmiddellijke ingang het lidmaatschap van de zaalvoetbalvereniging opgezegd.

 

Het bondsbestuur oordeelt dat de vereniging vanwege een integriteitsrisico, naar voren gekomen uit een integriteitsonderzoek van de gemeente Amsterdam bij ’t Knooppunt, de belangen van de KNVB en de voetbalsport in het algemeen schaadt.

Vanwege het integriteitsrisico ontzegde de gemeente Amsterdam ’t Knooppunt onlangs de mogelijkheid tot het gebruik van sportaccommodaties binnen de gemeente Amsterdam. Na een zorgvuldige afweging van de belangen van de vereniging en de gevolgen voor de vereniging en haar leden, is het bondsbestuur tot het besluit van het opzeggen van het lidmaatschap gekomen.

Internetbron:  

KNVB (2018). KNVB zegt lidmaatschap 't Knooppunt op. Geraadpleegd op 24 juli 2018 via https://www.knvb.nl