Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 476 75 02 36   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Koninklijke Belgische Voetbalbond

Partners


De KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond) vertegenwoordigt met meer dan 450.000 aangesloten personen waarvan 250.000 jongeren zonder meer niet alleen de grootste jeugdbeweging maar tevens de grootste sociale stroming en de grootste sport-federatie van het land.  

De KBVB is opgericht in 1895 en de vzw KBVB wordt geleid door een Uitvoerend Comité met aan het hoofd de Bondsvoorzitter, Gérard Linard. De Secretaris-Generaal  staat aan het hoofd van de Bonds-administratie. Op het administratieve centrum in Brussel, het sporttechnische centrum in Tubeke en de provinciale zetels werken 150 bedienden.

 

De KBVB beschikt over heel wat commissies en comités om het sportieve, administratieve en extra sportieve in goede banen te leiden. In het administratieve centrum in Brussel zijn allerhande diensten ondergebracht die elk een specifiek domein behandelen. De comités en commissies komen op regelmatige basis samen.

 

De KBVB organiseert de volgende competities:

   - Futsal 

   - Herenvoetbal

   - Damesvoetbal

   - Beachsoccer

 

Referentie: www.belgianfootball.be