Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 476 75 02 36   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Wie zit er nog op de wip? - 25.09.2018

Partners


Foto: Belgianfutsal.be - © all rights reserved
Foto: Belgianfutsal.be - © all rights reserved

Het is een verschijnsel bij de voetbalclubs maar ook de coachwissels bij mindere prestaties in het futsal heeft zijn intrede gevonden.

Eerst Cesur Akkulak bij Futsal My-Cars Roselies voor aanvang van de competitie, Nourredine El Yahiaoui van Futsal LL SI Heusden-Zolder na de thuisnederlaag op de openingsspeeldag tegen United '76 Schoten en na speeldag twee gaf Liliu Pires de Carvalho Wilson van Futsal Team Charleroi er de brui aan na de zware thuisnederlaag tegen promovendus SAV Futsal Morlanwelz. 

 

Dat is toch wat we vermoeden! Met "Je ne peux plus ..." (Ik kan niet meer) werd gisterenavond de stopzetting aangekondigd in DH.be . Ook aan Belgianfutsal schrijft Liliu "Je décide ..." . De voorzitter is van mening dat ze een ploeg hebben om kampioen te spelen en daar verschillen we van mening besluit de ex-international van Braziliaanse afkomst. Na negen jaar trouwe dienst wil Liliu het avontuur niet voortzetten. 

Zoals steeds verbloemen ze de stopzetting in de media met de woorden "stopzetting samenwerking in onderling overleg" maar we vermoeden echter dat het de wil van de voorzitter is. In hetzelfde artikel van DH.be zegt voorzitter Troiani ook. "met onze groep kan ik op deze manier geen puntenverlies accepteren"

Assistentcoach Alfonso Cetta en Thierry Briquet zullen de groep voorlopig overnemen. Liliu weet momenteel nog niet wat hij gaat doen.

 

P. Goris / Belgianfutsal.be