Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 476 75 02 36   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Was binnengehaalde topspeler er toch geen? - 21.09.2018

Partners


Foto: Oliver Dom - © all rights reserved
Foto: Oliver Dom - © all rights reserved

Gerard González Martínez werd in de zomer aangekondigd als de toptransfer. Hij kwam over van het ter ziele gegane Győri ETO FC. Deze Hongaarse club speelde vorig seizoen nog samen met FC Barcelona, Sporting Clube de Portugal en Movistar Madrid de finale van de final 4.

 

De Limburgse hoofdstedelingen hadden een speler die adelbrieven kon voorleggen maar de hoge verwachtingen inlossen lukte niet.  De bijna 28-jarige Spanjaard kon het goed vinden met de clubmensen en medespelers maar het lukte niet met de coach vertelde hij aan Belgianfutsal. Niemand van de club was bereikbaar voor eventuele commentaar.

“Ik verwijt niemand iets en vertrek zeker niet met een wrang gevoel bij deze club” zegt Gerard welke morgen terugkeert naar Barcelona. Iedereen van de club, ook de coach, heeft er alles aan gedaan om mij te laten slagen “Er is helemaal geen man overboord en ik zal binnenkort wel ergens opnieuw futsal spelen. Ik heb ambitie en zoek een nieuwe club. Dit mag gerust een reeks lager zijn. Daar voel ik me zeker niet te groot voor, ik moet mij vooral in het nieuwe verhaal kunnen vinden’ aldus Gerard González Martínez.

 

P. Goris / Belgianfutsal.be