Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Deze avond start de bekercompetitie. Mogen we verrassingen verwachten? - 07.09.2018

Partners


Vandaag, een week voor de aanvang van de nationale competitie, wordt zoals in de voorgaande jaren de 1ste ronde van de Beker van België  gespeeld .

 

Enkele ploegen speelden reeds vorig weekend of deze week. 

Geleeg Leopoldsburg had weinig moeite met de provinciale Satellietploeg F. Lindenhof Zutendaal  (1-8) en ZVK Meeuwen was een maat te sterk voor Bozzjeng Tr. Maasmechelen (2-6).

Bij RSC SDM Koersel ontbrak S. Pelckmans (die nog een transfer kon versieren naar Hoboken Ster) en miste om diverse redenen ook nog eens 4 basisspelers. De noodploeg van K. Verschueren had het niet onder de markt met Albacars  Futsal Berchem. Het moest wachten tot in de 35’ om de wedstrijd in hun voordeel te beslechten (3-7).

Kersvers Eliteclub SAV Futsal Morlanwelz is ook reeds verzekerd van een ticket voor de volgende ronde na een 2-7 overwinning op Futsal Courcelles. Zij konden de jeudige spelers R. Persichetti niet verrassen.

Tenslotte is ook Renolim Borgloon zeker van een plaats in de volgende ronde door de algemene forfait van Futsal Saint-Gilles.

 

Futsal Topsport Antwerpen en FP Halle-Gooik werken hun wedstrijd op een later tijdstip af gezien ze op stage zijn in China en daar een demonstratiewedstrijd spelen ter promotie van de sport.

 

Het overige programma wordt vanavond afgewerkt. We verwachten geen verrassingen. De twee Limburgse derby’s (ZVC United Wellen - ZVK Alken en Pibo Hoeselt - ZVC UKM Onbetong Tongeren) zijn de aantrekkelijkste affiches van deze eerste ronde.

 

Klik hier voor het volledige programma

 

P. Goris / Belgianfutsal.be