Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Futsal Project Halle-Gooik wint de Supercup - 02.09.2018

Partners


Foto: FPHG - © all rights reserved
Foto: FPHG - © all rights reserved

Zoals voorspeld was Proost Lierse niet opgewassen tegen het oppermachtige Halle-Gooik. De heruitgave van de finale van de Beker van België van vorig jaar eindigde op een 9-2.

 

Een Europees topteam bekampen is nooit eenvoudig en dus begon Proost Lierse onder gewezen assistent bondscoach Zico met veel risico. Het liep al snel verkeerd af en was de wedstrijd gespeeld. Ieder foutje werd afgestraft. Toch is Lierse geen slechte ploeg  zegt een glunderende  manager. Ik denk dat ze sterker zijn als vorig seizoen en verwacht ze zeker bij de play-offs. 

Bij de regerende landskampioen en bekerwinnaar viel nieuwkomer Ibrahim Adnane uit de selectie. Er werd veel geroteerd en alle spelers op het wedstrijdblad kregen voldoende speelminuten. Ze werken duidelijk naar oktober waar Fuentes en co duidelijk een goed resultaat willen neerzetten. De absolute top van Europa zal dan in de Bres aanwezig zijn. 

Het sterrenteam lijkt zeker klaar te zijn voor de competitiestart. Dinsdag vertrekken ze naar Shanghai om daar nog een promo match te spelen tegen Futsal Topsport Antwerpen. 

Goalgetters van dienst waren Tiago De Bail (2x), Gabriel Gréllo (2x), Fernando Leitão, Gonzalo Galán Carsí, Valentin Dujacquier, Fernandao Maciel Gonçalves en Alessandro Patias.

 

P. Van Beeck / Belgianfutsal.be