Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Carmelo Nieddu - FS Gelko Hasselt - over het seizoen 2018/19 - 01.09.2018

Partners


Carmelo, de Belgische competitie gaat eentje zijn met 2 snelheden, Halle-Gooik op Europees niveau tegen de rest. Is dit goed voor het Belgische futsal?

Dat Halle-Gooik zo sterk is, kan alleen maar goed zijn voor iedereen. Alle ploegen gaan zich daartegen wapenen en dus ook sterker worden. 

Ja inderdaad Futsal Project Halle-Gooik  is goed voor ons Belgisch Futsal.

 

Het vertrek van enkele sterkhouders (Dahbi & Adnane) naar de grootste concurrent hebben jullie opgevangen met de betere Limburgse spelers (Wagemans & Paulus) welke zich nog moeten bewijzen op het hoogste niveau. Wat zijn de verwachtingen voor het komende seizoen en wanneer is het seizoen geslaagd?

Wij beginnen helemaal opnieuw. Hasselt gaat een ploeg bouwen met terug een Limburgs accent dat ieder jaar kan meespelen voor de play offs . Op die manier proberen we ook dat de Futsal-liefhebber van Hasselt en omgeving terug naar de Alverberg komt.

Onze doelstelling is duidelijk: play-offs halen en goed Futsal spelen waar iedereen gaat van genieten.

 

De meeste clubs trainen goed en werken hard. Kunnen er nog verrassingen zijn?

Iedereen werkt inderdaad hard binnen zijn mogelijkheden maar ik kijk liever naar ons zelf. In de competitie of beker van België kunnen soms éénmalige verrassende uitslagen zijn maar de ploeg van het Pajottenland zal op het einde van het seizoen wel met de prijzen gaan lopen.

 

Welke speler van de concurrentie (lees Halle-Gooik) had je graag bij jullie gezien?

Halle-Gooik heeft allemaal topspelers. Gans Europa wil een Fernandao, Leitao, een Grello … In België wilt waarschijnlijk iedere coach met deze spelers werken. Hasselt mag ze mij allemaal geven.

 

P. Van Beeck / Belgianfutsal.be