Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Antoine Merlino - ZVK Gelko Eisden-Dorp  - over het seizoen 2018/19 - 30.08.2018

Partners


Antoine, de Belgische competitie gaat eentje zijn met 2 snelheden, Halle-Gooik op Europees niveau tegen de rest.

Is dit goed voor het Belgische Futsal?

Ja natuurlijk is dat goed voor de competitie. België moet juist trots zijn op Futsal Project Halle-Gooik. Net zoals in het verleden met Action 21 Charleroi. Uiteindelijk maakt het de competitie alleen maar sterker.

 

Het tweede seizoen op het hoogste niveau is het seizoen van de bevestiging. Met het vertrek van Ziriouhi, Meyers, El Hassini en Opdenakker zal dit zeker niet eenvoudig zijn. Jullie hebben wel mooi ingekocht.

Wat zijn de verwachtingen en wanneer is het seizoen geslaagd?

Ja er zijn een aantal spelers vertrokken die veel voor de club hebben betekend.

Dit zowel op sportief als menselijk vlak. Echter hoort dit ook bij voetbal en moeten we verder. We hebben de ploeg zo goed mogelijk proberen te versterken en ben persoonlijk ook zeer tevreden. In eerste instantie is handhaving de doelstelling de rest is meegenomen.

 

De meeste clubs trainen goed en werken hard. Kunnen er nog verrassingen zijn? 

Ja er kunnen zeker ploegen verrassen. Echter denk ik wel dat de top bekend is. Halle-Gooik, Antwerpen, Charleroi,Hasselt en Noorderwijk zijn verplicht om minimaal play offs te spelen.

 

Welke speler van de concurrentie (lees Halle-Gooik) had je graag bij jullie gezien?

Als coach van ZVK Eisden Dorp kan je iedereen gebruiken van Halle-Gooik. Echter zijn Diogo,Thiago en Grello van een andere categorie.

Ik ben zeer tevreden met de groep die we nu hebben. 

 

P. Goris / Belgianfutsal.be