Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Ronny Ceusters - Proost Lier - over het seizoen 2018/19 - 28.08.2018

Partners


Ronny, de Belgische competitie gaat eentje zijn met 2 snelheden, Halle-Gooik op Europees niveau tegen de rest. Is dit goed voor het Belgische futsal?

Een topploeg in Europa kan nooit een nadeel zijn in de Belgische competitie, het kan alleen maar inspirerend werken voor de andere ploegen. Elke ploeg zal er op gebrand zijn om een goede prestatie tegen hen te leveren. Futsal Project Halle-Gooik een keer kloppen is altijd mogelijk, maar op het einde van de competitie of Beker van België zullen zij het wel zijn die van boven staan.

 

Lierse heeft reeds enkele seizoenen een ploeg die op papier zeer kort bij de top 3 aanleunt maar kan nooit dit bevestigen. Waarom dit seizoen wel?

Vorig jaar hoorden we zeker bij de top in België, bewijs daarvan is onze finaleplaats in de Beker van België.

We zullen hard werken voor een zo hoog mogelijke plaats in de competitie om van daaruit in de play-offs te kunnen starten

 

De meeste clubs trainen goed en werken hard. Kunnen er nog verrassingen zijn?

Neen, er kunnen enkele verrassende uitslagen zijn in de lopende competitie maar eens de play offs beginnen zal iedereen op zijn plaats terechtkomen.

 

Welke speler van de concurrentie (lees Halle-Gooik) had je graag bij jullie gezien?

Ik denk dat geen enkele van hun spelers bereid is om naar een ploeg van een lager niveau af te zakken.

 

P. Goris / Belgianfutsal.be