Copyright Belgianfutsal.be  -  Tel: + 32 477 63 74 27   /   + 32 497 57 30 12  -  Email: Belgianfutsal@gmail.com   Hamit Karakilic - My-Cars Roselies -  over het seizoen 2018/19 - 19.08.2018

Partners


Hamit, de Belgische competitie gaat eentje zijn met 2 snelheden, Halle-Gooik op Europees niveau tegen de rest.

Is dit goed voor het Belgische futsal?

Futsal Project Halle-Gooik is een zeer grote club in België die ons land ook goed vertegenwoordigt in de Champions League. De club onder de deskundige leiding van de familie Baert kan concurreren met de grote clubs in Europa. Dat hebben ze reeds vorig seizoen bewezen en zal dit seizoen niet anders zijn. Spelen tegen deze topspelers, daar leer je altijd van. Ik hoop dat ze op een dag de Europese beker naar België kunnen brengen. 

 

Roselies heeft ook dit seizoen veel inkomende transfers gedaan. De hoge interne verwachtingen van vorig seizoen werden niet ingelost. Wat zijn verwachtingen van Roselies dit seizoen en wanneer is het geslaagd?

Inderdaad we hebben dit seizoen veel transfers gedaan. Vorig seizoen hebben we een zeer goede eerste ronde gespeeld maar helaas hadden we tegen het einde van het seizoen wat geschorsten en gekwetsten en dat heeft ons veel punten gekost. Beter doen als vorig seizoen en soms voor de verrassing zorgen zijn de doelstellingen.

 

De meeste clubs trainen goed en werken hard. Kunnen er nog verrassingen zijn? 

Over een volledig seizoen is Halle-Gooik de uitgesproken favoriet. 

Ook in de eindronde. Deze toppers 1 keer verrassen in de play-offs zal al een stunt zijn maar 2 keer in een "Best-of-three" formule is volgens ons voor iedere uitgesloten. Hard trainen gaat niet voldoende zijn. 

 

Welke speler van de concurrentie (lees favoriet Halle-Gooik) had je graag bij jullie gezien?

Ik hou van slimme spelers zoals een Diego, Grello. Eén van deze zou ik graag willen hebben.

 

P. Van Beeck / Belgianfutsal.be